Online beszélgetőcsoport szülőknek

Kedves Szülők !

Együtt érzünk az otthon sok szerepben helytálló szülőkkel, ezért próbáljuk a tavaly kezdeményezett szülőcsoportunkat most online formába önteni, és így támogatást nyújtani ebben a nem mindennapi (de sajnos már mindennapos) helyzetben.

A XV. kerületi Pedagógiai Szakszolgálat pszichológusaiként kolléganőmmel heti rendszerességű online beszélgetős alkalmakat hirdetünk meg, egyelőre különösebb tematika vagy konkrét téma nélkül, lehetőséget adva a helyzet okozta nehézségek megosztására, egymástól való kérdezésre és a bevált ötletek közkinccsé tételére!

Egy részvétel természetesen nem kötelez senkit az összes alkalmon való részvételre, a csoport nyitott (tehát változhat az összetétele hétről hétre), de a csoportkeretek (pl. titoktartás stb.) megmaradnak. Feltétele a jelentkezés (alkalmanként!) – csak a jelentkezőknek küldjük ki a következő „körkapcsolás” elérhetőségét-, és egy nyugodt hely, ahol biztosítani lehet azt a biztonságos, nyugodt légkört „mintha” fizikailag is egy helyen, együtt lennénk.

Online szülőcsoport ismertető